Muotiketju Bik Bok kasvanut huimasti Suomessa – 22 liikettä kahdessa vuodessa

150603_514410615260135_482203261_n

Norjalainen muotivaateketju Bik Bok on kahdessa vuodessa laajentanut Suomen toimintaansa 21 liikkeeseen sekä nettikauppaan. Tavoitteena on jatkaa kasvua ja nousta trenditietoisten nuorten naisten suosikkiketjuksi Suomessa.

Trenditietoisille nuorille naisille suunnattu norjalaisketju Bik Bok on tehnyt Suomessa huomattavan kasvun vastoin markkinaoletuksia. Bik Bok aloitti toiminnan Suomessa marraskuussa 2012, ja alkuun avattiin neljä liikettä: yksi Kuopioon ja kolme pääkaupunkiseudulle. Lanseerauksen jälkeen uusia liikkeitä on avattu peräti 17 ympäri maata, minkä lisäksi Suomessa toimii oma nettikauppa.

Bik Bok työllistää tällä hetkellä Suomessa 133 henkilöä, jotka on valittu noin 11 500 työnhakijan joukosta kahden vuoden aikana.

”Työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja tavoitteenamme on aina kehittää ja kouluttaa heitä edelleen. Etenemismahdollisuudet ovat meillä hyvät ja pyrimme olemaan ponnahduslauta nuorille”, Bik Bokin maajohtaja Mia Karras kertoo.

Sitoutunut ja asiantunteva henkilöstö on osa Bik Bokin palvelukonseptia, joka perustuu samaistuttavuuteen ja asiakkaan inspiroimiseen. Muita menestystä selittäviä tekijöitä ovat muun muassa viikoittain päivittyvä tuotevalikoima, ilmapiiri myymälöissä sekä yrityksen aktiivisuus sosiaalisessa mediassa. Osana norjalaista vaatealan perheyritys Varner Groupia Bik Bokilla panostetaan myös toiminnan vastuullisuuteen.

Laajentuminen jatkuu

Bik Bokin tavoitteena on nousta trenditietoisten nuorten naisten suosikkiketjuksi Suomessa.

”Meillä on hyvät kokemukset Suomen markkinoilta muiden Varner Group -konsernin ketjujen (Dressmann, Carlings, Cubus) kautta ja Bik Bok on otettu todella hyvin vastaan Suomessa. Uskomme konseptimme toimivan hyvin myös tulevaisuudessa”, Karras sanoo.

Suomeen aiotaan avata ensi kevään aikana ainakin kolme uutta liikettä, ja kokonaisuudessaan Bik Bok -ketjua aiotaan kasvattaa Suomessa ainakin 30 liikkeeseen.

Norjan ja Suomen lisäksi Bik Bok toimii Ruotsissa ja Tanskassa.

www.bikbok.com

About

Categories: Bik Bok