Keb Eco-Shell – Fjällrävenin uuden sukupolven kuorivaatteet on valmistettu kestävän ajattelutavan mukaisesti

erysilh7vzjp5vzsl0iu

Fjällräven lanseeraa syksyksi 2015 uuden vedenpitävien kuorivaatteiden malliston, jatkeena suositulle ja kansainvälisesti palkitulle Keb- tuoteperheelle. Keb Eco-Shell toimii erinomaisena suojana rankoissakin sääolosuhteissa. Malliston suunnittelun peruslähtökohtana on ollut valmistaa tuotteita, joilla olisi mahdollisimman pieni ympäristövaikutus. Uudessa mallistossa on takkeja, housuja ja anorakki, jotka ovat erinomaisen sopivia vaativiin reissuihin ympäri vuoden.

Ensimmäiset yksittäiset Eco-Shell –tuotteet tulivat mallistoon vuonna 2011 ja siitä lähtien Fjällräven on tehnyt kehitystyötä tähtäimenään täydentää teknistä Keb- tuoteperhettä kokonaisella vedenpitävien kuorivaatteiden mallistolla. Tuotteet ovat juuri tuloillaan kauppouhin myytäviksi syksyn uutuuksina, mutta jo viime helmikuun talviurheilumessuilla ISPOssa palkittiin yksi sarjan tuotteista, Keb Eco-Shell Anorak, arvotetulla ISPO Awardilla.

Uuden malliston ydin on Eco-Shell, uudelleenkehitelty kolmikerrosmateriaali laminoidulla vedenpitävällä kalvolla, joka pitää veden ja tuulen vaatteen ulkopuolella, samalla kun se myös hengittää erinomaisesti kehosta muodostuvan kosteuden ulospäin. Materiaali on erittäin joustavaa ja on valmistettu kokonaan polyesteristä – sekä uudesta että kierrätetystä – minkä takia tuote on myöhemmin kierrätettävissä. Eco-Shell on myös ilmastokompensoitu ja tuotteisiin käytetty pintakylläste on fluorihiilitöntä.

Keb Eco-Shell – tuoteperhe koostuu takista, anorakista ja housuista, jotka on kaikki saatavissa sekä miesten, että naisten mitoituksella. Mallistossa on myös pidempi parkamallinen takki sekä hyvin suojaavat bib-housut. Tuotteissa on muutamia, tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotta niistä on saatu mahdollisimman kevyitä mutta silti erittäin kestäviä ja toimivia vaativissa olosuhteissa. Mitoitus on suunniteltu hyvin istuvaksi ja vartaloa myötäileväksi mutta kuitenkin riittävän väljäksi, jotta alle saa puettua tarpeen mukaan alus- ja välikerroksia.

Keb Eco-Shell on saatavilla syksystä 2015 lähtien Partioaitan myymälöistä sekä Fjällrävenin verkkokaupasta. Mallistoon kuuluu seuraavat tuotteet:

Keb Eco-Shell Anorak / Keb Eco-Shell Anorak W

Keb Eco-Shell Jacket / Keb Eco-Shell Jacket W

Keb Eco-Shell Trousers / Keb Eco-Shell Trousers W

Keb Eco-Shell Parka sekä Keb Eco-Shell Bib Trousers

TUOTETIEDOT

Materiaali: Eco-Shell 3-layer Stretch/Eco-Shell 3-layer Stretch RS; päällikangas: 100% polyesteri, kalvo: 100% polyesteri
Vesipilari: (JIS) 30 000 mm
Hengittävyys: 26 000 g/m2/24h
Koot: Takit: Miehet XS-XXL, Naiset XXS-XL, Unisex XXS-XXL
Housut: Miehet XS-XXL, Naiset XXS-XL, Unisex XXS-XXL
Värit: Autumn Leaf (ainoastaan takit), Black, Dark Olive
Suositushinta, esim: Keb Eco-Shell Anorak 459,00 EUR;Keb Eco-Shell Jacket 479,00 EUR; Keb Eco-Shell Trousers 429,00 EUR

About

Categories: Fjällräven