RIHANNA PUMAN UUDEKSI KEULAHAHMOKSI

8055e82185df14ea

PUMA lanseeraa syksyllä PWRSHAPE-malliston, jonka vaatteet muotoilevat kroppaa sekä antavat tukea treenin aikana. Uutuutena nähdään myös korkean sykkeen treeniin tarkoitettu IGNITE XT -treenikenkä, joka on varustettu upouudella IGNITE-tekniikalla. Syksyllä supertähti Rihanna ryhtyy PUMAn keulakuvaksi ja pukeutuu merkin uutuustuotteisiin. 

PWRSHAPE-mallistoon kuuluu urheilurintaliivejä- ja trikoita, jotka on suunniteltu antamaan tukea ja tekemään treenistä mahdollisimman mukavan. Ihoa myötäilevä malli sekä upea istuvuus takaavat, että kovassakin treenissä tarvittava tuki ja joustavuus saavutetaan. Vaatteet on valmistettu mukavasta Lycra-kuidusta ja niissä on kroppaa muotoilevia teippiyksityiskohtia. Urheiluliiveissä on hengittävät mesh-yksityiskohdat, liikkuvuutta maksimoivat ristiin menevät olkaimet sekä pehmeä tuki, joka ei hankaa treenin aikana.

Syksyn uutena tulokkaana IGNITE-perheessä nähdään IGNITE XT -treenikenkä. Kenkä on suunniteltu korkean sykkeen treeniin, jossa ainutlaatuinen IGNITE-teknologia maksimoi energiansaannin ja liikkuvuuden koko treenin ajan. IGNITE FOAMia sisältävä välipohja vaimentaa kulkua jokaisella askelluksella, kun taas vahvikkeellinen kantapää antaa tukea sivuliikkeessä. IGNITE XT on suunniteltu palauttamaan suorituksen aikana kulutettua energiaa.

PUMAn uutuustuotteisiin pukeutuu muun muassa maailmantähti Rihanna, joka nähdään syksyllä merkin keulahahmona. Ensi vuonna laulajatähti tulee loistamaan myös PUMAn luovana johtajana.

PWRSHAPE-malliston tuotteita on saatavilla sinisenä ja mustana: treenitrikoiden suositushinta on 80 euroa ja urheiluliivien 60 euroa. IGNITE XT -kenkä on saatavilla miesten ja naisten versioina hintaan 100 euroa. Uutuustuotteet lanseerataan syksyn 2015 aikana valikoitujen jälleenmyyjien toimesta.

About

Categories: PUMA