adidas Battle Pack -jalkapallokenkämallisto näkyy huippupelaajilla FIFA World Cup -turnauksessa

be754c77ad5b71ba_800x800ar

adidas lanseeraa jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen FIFA World Cup 2014 -pelikenkämalliston nimeltään  Battle Pack. Battle Pack esittelee uuden kengän jokaisessa adidaksen jalkapallokenkämallissa ( adizero™ f50, predator®, nitrocharge™, 11pro, adizero™ f50 Messi).  Kengät erottuvat kentällä näyttävän mustavalkoisen kuvioinnin ansiosta. Kengät on suunniteltu yksilöllisiksi viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. FIFA World Cup -kentillä adidas Battle Pack -kenkiä käyttävät kaikki adidas-pelaajat, muun muassa Leo Messi, Dani Alves ja Luis Suarez. 

Battle Pack -jalkapallokenkämalliston mustavalkoinen värimaailma edustaa adidaksen “Kaikki tai ei mitään” 2014 FIFA World Cup Brazil™ -kampanjaa. Jokainen malliston kenkä on puoliksi musta ja puoliksi valkoinen. Ainoastaan adidaksen kolme tunnusraitaa esiintyvät kengissä liekehtivän kultaisina. Kultainen väri edustaa FIFA World Cup -pokaalia. adizero™ f50 Messi -kengät ovat malliston ainoa poikkeus, sillä niissä on mustavalkoisen värin lisäksi on sinivalkoista, mikä on saanut inspiraation Leo Messin kotimaan Argentiinan kansallisväreistä.

Kenkien mustien ja valkoisten kuvioiden inspiraationa ovat olleet antiikin Mesopotamian katukiveyksien kuvioinnit. Kenkien yksilöllinen kuviointi kuvastaa kunkin kengän ominaisuuksien lisäksi niitä käyttävän pelaajan asennetta ja teknistä taitoa – nopeutta, rohkeutta, hallintaa, energiaa ja ketteryyttä.

“Halusimme, että Battle Pack -jalkapallokengät erottuvat ja tulevat esiin Brasilian nurmella, jossa kaikki odottavat näkevänsä runsaan väriskaalan. adidaksen FIFA World Cup -kampanjan teema on “kaikki tai ei mitään”. Tämä ajattelu tulee esiin kenkien mustavalkoisessa värimaailmassa. Lisäksi halusimme tehdä kunniaa ainutlaatuiselle brasialaiselle suunnittelulle ja niille ominaisuuksille, jotka yhdistetään sekä kenkiin että niitä käyttäviin pelaajiin. Kengät auttavat pelaajiamme valmistautumaan taisteluun  maailman seuratuimmassa jalkapalloturnauksessa”, adidaksen Global Football johtaja Markus Baumann kertoo.

FIFA Worl Cup -jalkapalloturnaus on maailman suurin yksittäinen urheilutapahtuma ja adidaksen huipputason kengät näkyvät hyvin pelikentillä. Maailman huippujalkapalloilijat laittavat Battle Pack -kengät jalkaansa ensimmäisen kerran vuoden 2014 UEFA Mestareiden liigan finaalissa Lissabonissa sekä 2014 FIFA World Cup Brazil™ -turnauksessa 12.6-13.7.2014.

Battle Pack -kengät tulevat myyntiin maanantaina 26. toukokuuta.

Lisätietoja: adidas.com/worldcup  facebook.com/adidasfootball

 

About

Categories: Adidas, Jalkineet