Arctic Fashion Show 2016 lauantaina 27.2.

AFS2015_2

kuvaaja Iiro Rautiainen.

Arctic Design Weekin kohokohtia koetaan lauantaina 27. helmikuuta, jolloin Lapin yliopiston uudistuneessa F-talossa nähdään taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden toteuttama muotinäytös Arctic Fashion Show. Agoran catwalkilla nähdään kaksi karnevaalihenkistä esitystä, kello 18 ja 20.

Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan muotinäytös järjestetään tänä vuonna jo kahdeksannen kerran. Vuonna 2016 näytös saa areenansa Lapin yliopiston uudistuneessa F-talossa. Tapahtumapaikan innoittamana show on saanut innoituksensa iloisesta ja riemukkaasta paluusta takaisin pääkampukselle, jonka kautta syntyi myös näytöksen teeman nimi ”Arctic Carnival” eli arktinen karnevaali.

Värit ovat vahvassa asemassa sekä näytöksen ympäristössä että sisällössä. Karnevaali-teema näkyy myös tansseissa – osa asuista tullaan esittämään tanssien ja valtaosa malleista on tanssijoita.

AFS2015_1

Arctic Fashion Show esittelee laaja-alaisesti Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden muotoiluosaamista. Kuvan asun suunnittelija Riikka Kälkäjä ja malli Maiju Ylitalo. kuvaaja: Iiro Rautiainen.

Haluamme esitellä vaatteita uudella tavalla. Perinteisen muotinäytöksen sijasta mielessämme on ollut elämyksellisyys”, kertoo näytöksen tekijätiimin Miina Kaartinen.

Arctic Fashion Show esittelee laaja-alaisesti Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden muotoiluosaamista, mutta pääroolissa on vaatetussuunnittelun opiskelijoiden suunnittelutaito. Näytöksen suunnittelijat koostuvat sekä Lapin yliopiston että ulkomaisten yliopistojen vaatetussuunnittelun opiskelijoista. Mukana on sekä kurssitöitä eri vuosikurssien opiskelijoilta että jurytyksen kautta valittuja mallistoja.

Muotishow esitetään lauantaina 27.2.2016 kaksi kertaa, kello 18 ja 20. Lipun hinta on 5 euroa ja ennakkolippuja voi ostaa Mainoa Design Shopista sekä Lapin yliopiston myyntipisteestä.

Arctic Fashion Show
Lauantaina 27.2.2016 klo 18.00 ja klo 20.00
Lapin yliopisto
F-talo, Agora

Lisäinfoa: Facebookista tapahtumasivulla Arctic Fashion Show ja Instagramissa @arcticfashionshow

About

Categories: Arctic Fashion Show