Lindex AW 2016 lookbook

b3c055db6b22a0e0_800x800ar

“Syksyllä 2016 keskitymme erilaisiin siluetteihin, joilla me luomme vahvan ja modernin lookin. A-linjat ja nilkkapituus ovat osa 60-luvun trendiä. Halusimme myös ottaa mukaan naisellisia vaikutteita lisäämällä haalareihin, hameisiin ja mekkoihin imartelevan kellomaisen muodon”, sanoo Annika Hedin, Lindexin Head of Design.

Lindexin syksyn mallisto on rakennettu siluettien ja muotojen ympärille. Materiaalit ovat tiiviitä ja joustavia, on karvalankaa, graafisia kuvioita ja viimeisteltyjä yksityiskohtia, kuten koristeellisia vetoketjuja ja mattapintaisia metallinappeja. Ylisuuret pallohihat kauniissa neuleissa ovat myös ainutlaatuinen yksityiskohta uudessa mallistossa.

Väripaletti on vahva ja sen värisävyjä ovat tumma marja ja viini, tummansininen, musta, oranssi, vihreä ja utuinen turkoosi.

Lindexin syysmallisto lanseerataan myymälöissä ja osoitteessa lindex.com syyskuussa 2016.

About

Categories: Lindex