Lindex avaa myymälän Ahvenanmaalle

811bb9e9e379e84e_800x800ar

Lindex avaa ensimmäisen myymälänsä Ahvenanmaalla toukokuussa 2017. Uusi Lindex-myymälä sijaitsee Maarianhaminan keskustassa, keskeisellä paikalla Zeipels-kauppakeskuksessa.

Ahvenanmaalaiset ovat jo aiemmin voineet tehdä ostoksia muotiketjun verkkokaupassa, mutta kysyntä varsinaiselle myymälälle on suuri.

”Olemme jo vuodesta 2010 tarjonneet ahvenanmaalaisille asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia osoitteessa lindex.com, ja koska kysyntä fyysiselle myymälälle on erittäin suurta, on hienoa että saamme pian tarjota heille maailmanluokan muotielämyksen Lindex-myymälässä”, sanoo Kirsi Rauhala, Lindexin Suomen maajohtaja.

Myymälän sisustus edustaa Lindexin uusinta konseptia, joka on vaalea ja siinä näkyy erilaisia valkoisen sävyjä, mukana on hieman mustaa ja puuta, jotka heijastavat muotiyrityksen skandinaavisia juuria. Tämän lisäksi näkyy punaisia yksityiskohtia eri kohdissa myymälää ja ne heijastavat tuotemerkin logoa. Yksinkertaisuus yhdessä kestävän kehityksen ja laadun kanssa ovat muita Lindexin tuotemerkkiä kuvaavia yksityiskohtia.

Myymälän myyntipinta-ala tulee olemaan 650 neliömetriä ja sinne tulevat kaikki Lindexin osastot: naiset, lapset, alusvaatteet ja kosmetiikka. Tämä myymäläavaus on jatkoa muotiketjun kansainväliselle laajentumiselle. Lindexillä on tänä päivänä n. 475 myymälää 16 markkinalla sekä verkkokauppa kaikissa EU-maissa ja Norjassa.

About

Categories: Lindex