SAARA AALTO on uusi Schwarzkopf Gliss brändilähettiläs

a1599a0034831a16_800x800ar

Saara Aalto on aloittanut brändiyhteistyön Schwarzkopf Glissin kanssa. ” Hiukset ovat tärkeä osa imagoani, rakastan näyttäviä hiuksia. Hiuksiani laitetaan päivittäin esityksiin ja kuvauksiin, ja minulle on tärkeää, etteivät hiukseni vaurioidu toistuvista käsittelyistä. Glissin tuotteilla saan hiuksiini suojan, niin että voin värjätä ja laittaa hiuksiani huolettomammin ”, kertoo Saara Aalto.

Upeista hiuksistaan tunnettu lahjakas Saara Aalto tullaan näkemään säännöllisesti Schwarzkopfin sosiaalisen median kanavissa sekä Glissin mainonnassa vuoden 2017 sekä kevään 2018 aikana.

”Yhteistyömme Saara Aallon kanssa on luontevaa johtuen hänen positiivisesta ja päämäärätietoisesta asenteestaan, sekä hänen pyrkimyksistään täydelliseen lopputulokseen. Siksi hän sopii täydellisesti yhteen Schwarzkopf Glissin korkealuokkaisten tuotteiden kanssa”, kertoo Allan Friis, Henkel Finlandin Head of Sales and Marketing.

Schwarzkopfin Gliss -hiustenhoitotuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja tarpeille. Kevään 2017 tuoteperheuutuus Gliss Fiber Therapy sisältää vallankumouksellisen OMEGAPLEX®-teknologian, joka ehkäisee sekä korjaa värjäyksestä ja muotoilusta aiheutuvia vaurioita. Tuloksena kaunis hiuslaatu ja suoja myös tulevia rasituksia vastaan.

”Schwarzkopf Gliss on naisellinen ja helposti lähestyttävä, samaan aikaan brändin ollessa innovatiivinen, laadukas ja vakuuttava”, kertoo Gliss-brändistä vastaava Trade Brand Manager Sanna Helsto. ”Saara Aalto on täydellinen brändilähettiläs Glissille”, Helsto jatkaa.

Hoitava ja korjaava Schwarzkopf Gliss on luonteva valinta Saara Aallolle, sillä suosikkiartistin hiukset ovat tärkeä osa hänen imagoaan ja niitä laitetaan päivittäin. Hiuksia värjätään säännöllisesti, sekä muotoillaan lämpölaitteilla keikoille ja kuvauksiin.

About

Categories: Schwarzkopf Gliss