Tokmannin pukeutumisen valikoima laajenee nuorille naisille suunnatulla vaatebrändillä – Uuden brändin perimässä korostuu tanskalainen design

bc04c38e0e2347a1_800x800ar

Valokuvaaja: SIRUP Copenhagen

Uusi vaatebrändi SIRUP Copenhagen on saapunut Suomeen ja yksinoikeudella Tokmannille. Trendi- ja hintatietoisille nuorille naisille suunnatun kansainvälisen brändin perimässä korostuu tanskalainen design, ja sen vaatteista on helppo yhdistellä raikkaita ja ajanmukaisia asukokonaisuuksia.

SIRUP Copenhagenin mallistoja julkaistaan vuosittain kuusi erilaista. Ensimmäinen mallisto kantaa nimeä Color Shock. Sitä hallitsevat keväiset vihreän sävyt ja maanläheiset kuosit. Lisäksi hempeä roosa tuo muuten väreiltään hillittyyn kokonaisuuteen ripauksen pehmeyttä ja tyttömäisyyttä.

Uutuusmallistoon kuuluu 17 vaatetta. Mukana on t-paitoja, neuleita, collegehousuja ja -paitoja, maximekko, hupparimekko, pusero ja hame. Kokovaihtoehdot ovat XS–L ja mitoitus on esimerkiksi Tokmannin omiin merkkeihin lukeutuvaan Polaan verrattuna hieman niukempi. Tanskassa suunniteltuja ja BSCI-auditoiduilla tehtailla Aasiassa valmistettuja vaatteita on myynnissä valikoiduissa Tokmanni-myymälöissä ja verkkokaupassa osoitteessa www.tokmanni.fi/sirup-copenhagen.

8569f72a89d0282b_800x800ar (1)

Valokuvaaja: SIRUP Copenhagen

 

”SIRUP Copenhagen on täysin uusi kansainvälinen vaatebrändi trendejä seuraaville nuorille naisille. Brändin raikkaita ja naisellisia vaatteita on helppo yhdistellä, ja ne sopivat loistavasti pienellekin budjetille”, Design Manager Lilli Hietala Tokmannin pukeutumisen ostoryhmästä kuvailee.

SIRUP Copenhagen täydentää Tokmannin kattavaa naisten pukeutumisen tuotetarjontaa, johon kuuluu Polan, Elean ja muiden Tokmannin omien merkkien tuotteiden tavoin esimerkiksi muotisuunnittelija Paola Suhosen kanssa designeryhteistyössä luotuja Nordic Tricot by Ivana Helsinki -vaatteita.

”Kehitämme valikoimiamme aktiivisesti myös asiakkaiden toiveiden perusteella. Esimerkiksi Essencen ja Pretty by Flormarin kosmetiikkatuotteet ovat nousseet etenkin nuorten naisten suosioon. Pukeutumisen valikoimiin on toivottu vastaavanlaisia, entistä selkeämmin nuorille naisille suunnattuja tuotteita. SIRUP Copenhagen on mielenkiintoinen uusi brändi, jonka mallistojen uskomme vastaavan toiveisiin erinomaisesti”, Hietala kertoo.

About

Categories: Yleiset Uutiset