Aurinkolasit ilmestyvät jälleen katukuvaan – Näyttävät pokat pysäyttävät Michael Monroen

anof31tvxmgcmrxigdfs

 

Michael Monroen mielestä aurinkopokien täytyy olla isot, näyttävät ja erikoiset. Mies suosii mielellään sinistä peililinssiä, joka sopii muihin saman sävyisiin asusteisiin.

Kevätauringon paiste aloittaa pian aurinkolasikauden. Michael Monroe on tunnettu suurista ja räväköistä aurinkopokistaan, joita miehen kotoa löytyy lähemmäs sata paria. Musiikki-ikonin uusin aluevaltaus liippaakin läheltä hänen omaa tyyliään – maaliskuun alussa esiteltiin Michael Monroen nimeä kantava aurinkolasimallisto, jota rokkikukko on myös ollut mukana suunnittelemassa.

Varsin omaleimaisesta tyylistään tunnettu Monroe ei ole viimeisempien muotivirtauksien perään, mutta haluaa sitäkin voimakkaammin rohkaista ihmisiä ilmaisemaan itseään asusteiden avulla. Eikä rokkari epäröi pysäyttää tyylikästä vastaantulijaa positiivista palautetta antaakseen.

– Kullansävyt, leopardi tai muu poikkeuksellinen printti ja isot pokat kiinnittävät huomion. Jos näen kadulla jonkun aurinkolaseissa, jotka saattaisivat sopia tyyliini, useimmiten kyllä pysäytän henkilön ja kysyn, että mistä sait, minäkin haluan, Michael Monroe nauraa.

Aurinkolaseilla on yllättävä rooli musiikin tekemisessä

Michael Monroe luonnehtii suomalaisia aurinkolasien ystäviksi, sillä olemmehan kansakuntana tunnettu ujoudestamme ja sisäänpäinkääntyvästä luonteestamme. Tunnettu muusikko tunnustaa, että ottaa myös itse aurinkolaseilla toisinaan omaa tilaa – katsekontaktin puuttuminen nimittäin vähentää jututtajien määrää. Sisätiloissa aurinkolasit saattavat toimia myös tärkeänä työvälineenä.

– Käytän aurinkolaseja studiossa, kun miksaan biisejä ja täytyy olla tarkkana kuin porkkana. Olen nimittäin huomannut, että kun näköaisti vähän hämärtyy, kuuloaisti terästyy.

Peililinssit vetoavat rokkariin

Monipuolisesta Michael Monroe Shades -mallistosta löytyy aurinkolaseja moneen lähtöön ja tyyliin. Aurinkolaseja ei ole suunniteltu pelkästään rock-legendaa silmällä pitäen, mutta innoittajan tyyli heijastuu siihen vahvasti.

– Aurinkopokien täytyy olla isot, näyttävät ja erikoiset. Silloin ne sopivat parhaiten tukkatyyliini ja kokonaisuuteeni. Tällä hetkellä sininen peililinssi miellyttää eniten silmää, ja yhdistän sen muihin saman sävyisiin asusteisiin, kuten sähkönsiniseen liiviin, Monroe kuvailee.

Tyyli vaihtelee tilanteesta riippuen, joten Michael Monroen mallistossa on kiinnitetty huomiota linssien vaihdettavuuteen. Samat kehykset voivat olla mustalla linssillä klassinen vaihtoehto ja sähäkällä peilipinnalla huomion vangitseva asukokonaisuuden huutomerkki.

About

Categories: Aurinkolasit, Synsam