Auttaminen sujuu kuin Strömsössä – Nenäpäivä lanseerasi yhdessä Strömsön kanssa maailman lapsia auttavan villasukkamallin

stromson-nenasukka-haaste

Tänä syksynä käsistään kätevät voivat auttaa maailman lapsia neulomalla Nenäsukat. Mallia voi ottaa vaikka Strömsön Lee Esselströmin hempeistä sydänsukista, jotka muistuttavat välittämisen tärkeydestä.

Nenäpäivä ja Strömsö haastavat tänä syksynä yhdessä kaikki kädentaitajat mukaan auttamaan maailman lapsia villasukkia neulomalla. Haasteeseen voi osallistua neulomalla Nenäsukat ja myymällä ne tuttavalle. Myyntivoiton voi lahjoittaa maailman lasten auttamiseksi Nenäpäivälle.

Kädentaitaja voi käyttää vapaasti omaa mielikuvitustaan Nenäsukkien suunnittelussa tai ottaa mallia Strömsön taitavan Leen suunnittelemista kauniista Nenäsukista, joita koristavat sydämet ja palmikot.

nenapaivan-villasukat-sydamilla-ja-palmikoilla

– Inspiraatio Nenäsukan malliin syntyi Strömsön huvilan puuleikkauksista. Halusin neuloa sukan, jossa palmikot punovat yhteen sydämet ja kertovat lämpimistä ajatuksista. Käsitöiden tekeminen jonkun muun hyväksi kertoo siitä, että välittää. Jokainen silmukka on ajatuksella ja ajan kanssa neulottu, Lee kertoo.

Leen suunnittelemat hempeät Nenäsukat ovat esillä myös Strömsön syksyn ohjelmistossa.

Katso ohje Nenäsukka-haasteeseen osallistumiseen
Katso ohje Strömsön villasukkamalliin

About

Categories: Yleiset Uutiset