Eva Röse yhteistyössä Elloksen kanssa – lanseeraa laadukkaan muotimalliston

Eva Röse lanseeraa ensimmäisen Ellos-yhteistyönsä, eksklusiivisen ja laadukkaan muotimalliston. Mallisto koostuu yksinkertaisista ja tyylikkäistä vaatteista, jotka on suunniteltu perusvaatekaapin pysyväksi perustaksi. ”Haluan, että mallistoni on aidon tuntuinen. Että vaatteet ovat sellaisia, joihin haluan pukeutua ja jotka ovat minun tyylisiäni. Olen korostanut sitä, että vaatteiden tulee kestää pitkään. Sekä laadullisesti että tyylillisesti”, sanoo Eva Röse.

Ellos palaa jälleen uudella design-yhteistyöllä, tällä kertaa näyttelijä Eva Rösen kanssa. Yhteistyö Elloksen kanssa on Evan ensimmäinen, ja lanseerattavan malliston vaatteet ovat huolella valikoituja ja erittäin laadukkaita. Suunnittelussa on panostettu tuotteisiin, jotka tuntuvat ajattomilta ja jotka toimivat perusvaatekaapin eksklusiivisina avainvaatteina. Vaatteet on valmistettu huolella tyylin ja laadun varmistamiseksi.

”Haluan, että mallistoni on aidon tuntuinen. Että vaatteet ovat sellaisia, joihin haluan pukeutua ja jotka ovat minun tyylisiäni. Olen korostanut sitä, että vaatteiden tulee kestää pitkään. Sekä laadullisesti että tyylillisesti. Vaatteisiin tulee voida pukeutua tai kietoutua nopeasti ja niin, että tuntee itsensä hetkessä hyvin pukeutuneeksi. Housuja, joiden nappeja ei tarvitse avata alas istuessa, vaatteita, jotka sopivat sekä matkustamiseen että lasten esikouluun viemiseen. Neuletakki, jota voi käyttää aamutakkina, mekkona ja päällystakkina lämpimällä säällä. Vaatteita tulee voida käyttää usein, paljon ja pitkään”, sanoo Eva Röse.

Evan mallisto on osa Elloksen uutta premium-panostusta, jonka painopiste on tyylikkyydessä ja pitkäkestoisuudessa. Premium-tuotteet sopivat etenkin kaikille niille, jotka haluavat investoida eksklusiivisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin. Mallistoon kuuluu muun muassa 100 % sertifioidusta merinovillasta valmistettu neuletakki, 80 % kierrätetystä villasta valmistettu takki sekä kaksi 100 % ekologisesta silkistä valmistettua paitapuseroa.

”Eva Röse oli itsestäänselvä valinta tämän tyyppiselle mallistolle. Hän on kuin raikas tuulahdus, ja hänellä on todella hyvä tuntuma yksityiskohtiin. Olemme panostaneet malliston suunnittelussa laadukkaisiin vaatteisiin, jotka voi yhdistää mihin vain. Vaatteet ovat yksinkertaisia ja tyylikkäitä ja muodostavat jokaisen vaatekaapin pysyvän perustan”, sanoo Karin Verdoes, designchef, Ellos Fashion.

Kampanja lanseerataan Elloksen sivustolla torstaina 8. syyskuuta.

About

Categories: Ellos