I love me -messut: Ammattikosmetiikan salaisuudet esiin

231a1a28-8366-4396-8d35-49e368bdcc2c

Kosmetologipäivillä mennään pintaa syvemmälle kauneuden hoitoon. Kuva: Messukeskus

Hyvinvoinnin ja kauneuden ammattilaisten oma tapahtuma Kosmetologipäivät avaa lokakuussa ovensa ensimmäistä kertaa myös kuluttajille. I love me -messujen yhteydessä järjestettävä tapahtuma tutustuttaa kosmetiikasta kiinnostuneet ammattilaisten käyttämiin tuotesarjoihin ja hoitomenetelmiin.

Kosmetologipäivät esittelee koulutettujen kosmetologien ja kosmetiikkaneuvojien ammattiosaamista, hoitomenetelmiä ja -laitteita. Kuluttajille tarjoutuu myös ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua lukuisiin ammattilaisten käyttämiin tuotesarjoihin, joita myydään vain kauneushoitoloissa. Kosmetologipäivillä Messukeskukseen tulee lähes sata pop up -myymälää, hoitolaa ja muuta alan yritystä.

Hoidettu iho on kaunis

Kosmetologipäivät haluaa nostaa esiin ihmisen suurimman elimen eli ihon hyvinvoinnin. Ihonhoito on ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, sillä hoidettu iho on vastustuskykyisempi ja siihen ei tule herkästi haavoja.

Kosmetologi on ihon asiantuntija, joka tunnistaa eri-ikäisten ja erityyppisten ihojen tarpeet. Kosmetologi neuvoo myös, miten esimerkiksi stressin ja hormonien vaikutukset tai vuodenaikojen vaihtelut huomioidaan ihon hoidossa. Oikeiden tuotteiden ja ohjeiden avulla myös ihon kotihoito onnistuu paremmin.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Hektisessä yhteiskunnassa rauhoittumisen ja kosketuksen merkitys korostuu. Iho on tuntoherkkä elin, joten kosmetologin taito ja osaaminen perustuukin valtaosin koskettamiseen. Vaikka kosmetologi käyttää erilaisia hoitavia aineita, siveltimiä ja jopa laitteita, ovat kädet tärkein työväline. Ulkoisen kauneuden lisäksi kosmetologilla hoidetaan myös henkistä hyvinvointia, sillä kosmetologilla käynti on rentouttava ja virkistävä hengähdystauko arjesta.

Kauneus kuuluu kaikille

Kosmetologipäivät tarjoaa kävijöille myös kiinnostavaa ohjelmaa, joissa mennään pintaa syvemmälle paitsi ihoon, myös eri tuotteiden ja menetelmien sisältöön ja käyttöön. Ammattilaisvinkkejä on tarjolla kolmen eri ikäisen naisen ihon hoitoon, ja samalla pohditaan, miten iho ja sen hoito muuttuu iän karttuessa. Lisäksi paneelikeskustelussa avataan syitä, miksi kosmetologilla kannattaa käydä paitsi hoitamassa ihoa ja rentoutumassa, myös hakemassa tietoa omasta ihosta, tuotteista ja kotihoidosta.

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Siihen kuuluvat Kauneusmessut, Muotimessut, Terveysmessut, Koru & Kello ja Luonnollisesti-tapahtuma. Messut järjestetään 16.-18.10.2015.

Linkit

Tapahtuman nettisivut

Tapahtuma facebookissa

About

Categories: Yleiset Uutiset