:KATSO VIDEO: Lindexin työntekijät nähdään uuden alusvaatekampanjan malleina

9e9b789212b4e213_800x800ar

Lindex lanseeraa toukokuussa uuden alusvaatekampanjan, jonka malleina nähdään Lindexin työntekijöitä. Kevätmalliston tuotteiden tunnuspiirteitä ovat vaaleat värit, käytännölliset yksityiskohdat ja rintaliivimallit, jotka antavat luonnollisen siluetin.

“Rintaliivimuodissa nähdään paljon kiinnostavia trendejä tänä keväänä. Luonnollinen siluetti on selkeästi suosiossa nyt. Uskon, että toppaukseton malli ja kaaritueton malli tulevat olemaan kevään kaksi ehdotonta suosikkia,” kertoo Inger Lundqvist, Lindexin alusvaatteiden Design and Purchasing Manager.

Kevätmalliston värimaailma on rauhallinen ja selkeät perusvärit näkyvät vahvasti tuotteissa.

“Kevään rintaliiveissä nähdään paljon uudenlaisia yksityiskohtia. Muodissa olevat avoselkäiset mekot ja topit luovat tarpeen rintaliiveille, joissa on koristeellinen selkäosa tai usealla eri tavalla kiinnitettävät olkaimet, ” Inger jatkaa.

Lindex on yksi alusvaatteiden markkinajohtajista monella markkinalla ja viime vuonna yritys uudisti valtaosan rintaliivivalikoimansa tuotteista.

Myös viime keväänä Lindexin alusvaatekampanjaa tähdittivät yrityksen omat työntekijät. Kampanja oli myynnillisesti hyvä, ja lisäksi se auttoi monia asiakkaita löytämään itselleen oikean rintaliivimallin ja istuvuuden.

Työntekijöiden kiinnostus tämän vuoden alusvaatekampanjaa kohtaan oli suurta. Kampanjan kuvaukset Lontoossa teki lähtemättömän vaikutuksen osallistujiin.

“Oli hienoa jakaa tämä ikimuistoinen kokemus upeiden Lindex-naisten kanssa. Lontoon Spring Studios -tuotantotiimi järjesti meille ainutlaatuisen kuvauspäivän, ja lahjakkaat hius- ja meikkitaiteilijat, stylisti, kampanjan creative director ja kansainvälisesti tunnettu muotikuvaaja Chris Colls, tekivät loistavaa työtä,” kertoo Jenni Mikkonen, Suomen Lindexin Marketing Coordinator.

Bra-volution Forever -kampanja ja uusi mallisto lanseerataan 6. toukokuuta kaikissa Lindex-myymälöissä ja osoitteessa lindex.com.

About

Categories: Lindex