Synsam lanseerasi rock-ikoni Michael Monroen aurinkolasimalliston

v1pgouini9sekbye6qsy

Kuva: Raisa Kaarto

Ilmassa oli kuhinaa ja pöhinää, kun Synsamin kehys- ja aurinkolasitrendejä esittelevä ja Michael Monroen Shades-aurinkolasimalliston lanseeraava tilaisuus järjestettiin Klaus K:ssa. Paikalla oli nelisenkymmentä kutsuvierasta, muun muassa eri medioiden toimittajia sekä eturivin bloggaajia.

Tapahtuman aluksi Michael Monroe kertoi uudesta aurinkolasimallistostaan, joka kuvastaa erinomaisesti rock-ikonin persoonallista tyyliä. Tämän jälkeen optikko-stylisti Tuulia Alanen-Brandt avasi kevään 2015 kehys- ja aurinkolasitrendejä. Muun muassa pastellisävyt, vahvat kukkakuosit sekä kissamaiset kehykset näkyvät trendeissä vahvasti.

Sinusta on moneksi – kuten Mikko Leppilammesta ja Saimi Hoyeristakin!

Synsamin Sinusta on moneksi -kampanjan mainoskasvot Mikko Leppilampi ja Saimi Hoyer saivat Tuulian stailaamana kehys- ja asustemuutoksilla helposti ja nopeasti kolme erilaista tyyliä. Illan lopuksi kutsuvieraat pääsivät vielä tekemään lähempää tuttavuutta kevään mallistoon ja paikalla olleisiin tähtiin.

Ilmapiiri oli eloisa, rento ja täynnä naurua. Suurkiitokset tästä Michaelille, Saimille ja Mikolle, jotka omilla tarinoillaan kertoivat, mitä Sinusta on moneksi -viesti on heidän elämässään tarkoittanut. Myös tilaisuuden varmalla otteella juontanut Tuulia oli loistava. Asiakkaamme Synsamin markkinointijohtaja Hannele Pulliaisen mukaan tapahtuma oli täysi kymppi! Tapahtumasta on kerrottu vilkkaasti mm. Suomen suurimmissa päivälehdissä, blogeissa ja radiossa sekä Instagramissa – ja lisää on varmasti luvassa.

About

Categories: Aurinkolasit, Synsam