Vero Moda ja Pelastusarmeija toimittavat yhteistyössä lämpimiä talvivaatteita naisille

pelastusarmeija_veromoda

Vero Moda -muotiketjun ja Pelastusarmeijan yhteisessä auttamisprojektissa hankitaan lämpimiä vaatteita naisille. Kampanja on lokakuussa käynnissä ympäri Euroopan. Vero Moda kannustaa asiakkaitaan tuomaan käytetyt talvitakit myymälään. Kiitokseksi asiakkaat saavat 20 prosentin alennuksen ostamastaan tuotteesta.

Kampanja on käynnissä 25. lokakuuta asti kaikissa Vero Modan liikkeissä Suomessa, Ruotsissa, Itävallassa, Belgiassa, Tšekin tasavallassa, Tanskassa, Färsaarilla, Ranskassa, Saksassa, Islannissa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Norjassa, Irlannissa, Sveitsissä ja Britanniassa. Pelastusarmeijan tiimit keräävät lahjoitukset liikkeistä ja tarkistavat niiden kunnon. Vaatteet korjataan tarvittaessa, ja avun tarpeessa oleville naisille annetaan vain käyttökelpoisia, lämpimiä vaatekappaleita. Ne jaetaan tarvitseville Pelastusarmeijan yömajoista ja muista sosiaalisen työn pisteistä.

Viime vuoden syksyllä Tanskassa pidetyn samankaltaisen kampanjan ansiosta 6 000 vaatekappaletta lahjoitettiin avuntarpeessa oleville naisille. Tanskan Pelastusarmeijan edustaja Jette Skov sanoo: – Lämmin takki ei ole turvattomalle ihmiselle vain käytännöllinen apu, vaan antaa myös lämpöisen tunteen siitä, että ihmiset välittävät.

Jos haluat osallistua kampanjaan lahjoittamalla, lähimmän Vero Moda -myymälän sijainnin löydät osoitteesta www.veromoda.com.

About

Categories: Pelastusarmeija, Vero Moda