Suomen suosituin kello uusii mallistonsa

8bd778cd18e4b6f1_800x800ara4a9157a28b08537_800x800arab962c7e0d957fc7_800x800ar

Suomen kaikkien aikojen suosituin kellomerkki, suomalainen Leijona on uusinut mallistonsa. Uuden malliston tyylit on valittu kellomaailman trendien mukaan suomalaiseen makuun muokaten. Tämän kauden uutuuksissa valittavissa on niin vähäeleistä ja ajatonta tyylikkyyttä kuin teknistä monipuolisuuttakin.

Leijonan uusi kausimallisto on nyt saapunut myymälöihin. Mallisto on laaja, käsittäen niin dublee-, teräs- ja titaanimallit kuin kaksiväriset ja nahkarannekkeiset mallit. Naisille ja miehille on lisäksi saatavana aidot kultakellot rannekelloina. Nk. sairaanhoitajien kellot, jotka mahdollistavat pulssin oton, ovat saatavissa dubleena tai kromina.

Leijona on Oy Perkon oma merkki, ja on Suomen vanhin ja tunnetuin merkki. Leijonan tarina ulottuu aina itsenäisyytemme alkumetreille, ja ensimmäiset Leijona-kellot näkivät päivänvalon jo ennen vuotta 1907, kuuluen Suomen historiaan oleellisena osana. Leijona on toiminut useiden sukupolvien symbolina, esimerkiksi pojille on annettu miehistymisen merkkinä Leijona-kello rippilahjana.

”Leijona on kuulunut aina suomalaisten ranteeseen. Kansallinen merkkimme on sen 107 vuoden markkinoilla olonsa aikana ollut virstanpylväs monelle ikäpolvelle. Suomalaiset ovat aina suosineet Leijonaa, ja se onkin tunnetuin ja ostetuin kellomerkki Suomessa”, kertoo Oy Perkon toimitusjohtaja Ari Törmälä .

Kello kertoo kantajastaan

Suomalaiset kellonkäyttäjät ovat kehittyneet vuosien saatossa. Entinen ajannäyttäjä on nyt oman itsen jatke ja kertoo kantajastaan.

”Kun aluksi kellon tehtävänä oli pelkästään ajannäyttö, yhä useampi suomalainen haluaa nykyään viestiä kellovalinnallaan omaa persoonaansa. Lisäksi kelloja omistetaan yhä enemmän, ja aikaisemman yhden kellon omistajuus on kasvanut useisiin kelloihin. Kello valitaankin kulloisenkin pukeutumisen mukaan”, Törmälä kertoo.

Mallistoa uusitaan kausittain. Valikoimaan tuodaan trendikkyyttä suomalaiseen makuun luotettavaa tekniikkaa hyödyntäen. Uutuuksia tälle kaudelle ovat muun muassa läpinäkyvät mallit sekä tyylikkäät pukukellot.

”Tämän kauden mallistossa haluttiin osaan Leijonan malleista hakea tunnelmia tyylikkäästä 60-luvusta. Mallit ovat lähes minimalistisen pelkistettyjä ja ajattomia, ollen kuin kellomaailman Aston Martineita”, Törmälä kuvailee.

Laaja mallisto ja kattava jälleenmyyntiverkosto

Mallisto on laaja, miesten rannekellomallistoon kuuluu kaikkiaan noin 120 kelloa, naisten mallisto puolestaan käsittää noin 150 mallia. Lasten ja junioreiden mallistossa on 50 kelloa. Valikoimaltaan Leijona on Suomen suurin kellomerkki.

Leijonien saatavuus on hyvä, ja niitä myydään erikoistuneissa kulta- ja kelloliikkeissä. Jälleenmyyntipisteitä suomalaiselle Leijonalle on noin 400 kappaletta.

”Leijonia ostetaan ympäri Suomen, se on suosittu aina käsivarresta Etelän isoihin kaupunkeihin saakka”, kertoo Törmälä.

Leijonan materiaalien ilmiasua ja logoa on vuosien varrella hienokseltaan ajanmukaistettu. Kellomerkki on suunnattu laaja-alaisesti suomalaisille, ja sen tunnuslauseena on ’Kello joka käy suomalaisille’.

Leijona – kaikkien aikojen ostetuin kello Suomessa – jo vuodesta 1907

Leijona-kello on Oy Perkon oma merkki. Oy Perkko on suomalainen perheyritys, joka kuuluu Nurmi-yhtiöön. www.Perkko.fi ja www.leijonakellot.fi

About

Categories: Kellot