Kansainvälisiä meikki- ja hiustaiteilijoita I love me -messuille

82b5420f-85b0-4fe5-880a-902b72712eaa-main_image

I love me -messuilla tarjoillaan vinkkejä meikkaamiseen ja ihon hoitoon. Kuva: Messukeskus.

Lokakuussa järjestettävä kauneuden, muodin ja hyvän olon tapahtumakokonaisuus I love me tuo Helsinkiin useita kansainvälisiä ammattilaisia. Tulevan talven hius- ja kauneustrendit esitellään tyylikkäissä näytöksissä. Lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestettävät Kosmetologipäivät tuo kuluttajien ulottuville ammattilaisten käyttämiä tuotteita. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 16.-18.10.

Vuoden 2013 Euroviisujen meikkaaja, IsaDoran norjalainen meikkitaiteilija Stephan Ulvund Øien antaa messuilla opastusta värien käyttöön. Ulvund Øienin väriteoria helpottaa oikeiden värien valitsemista meikkivoiteisiin, huulipuniin ja luomiväreihin. Teoria pohjautuu seitsemään erilaiseen värityyppiin, jotka määritellään silmien, huulten ja ihon värisävyn perusteella. Uusia meikkivinkkejä ja kiinnostavia uutuustuotteita on tarjolla myös osastoilla.

Kuluttajat pääsevät messuilla tutustumaan myös ammattikosmetiikkaan. I love me -messujen kanssa samaan aikaan järjestetään ammattilaisten oma tapahtuma Kosmetologipäivät, joka esittelee kosmetologien ammattiosaamista, hoitomenetelmiä ja -laitteita. Kuluttajille tarjoutuu myös ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua lukuisiin ammattilaisten käyttämiin tuotesarjoihin. Kosmetologipäivillä Messukeskukseen tulee lähes sata pop up -myymälää, hoitolaa ja muuta alan yritystä.

Kauneuden salaisuus Islannista

Islantilainen Sif Cosmetics on kehittänyt ryppyvoiteen, jonka teho perustuu ohrassa tuotettavan kasvutekijän vaikutuksiin. Kasvutekijät aktivoivat ihon omaa solujen uusiutumista ja hidastavat näin ihon vanhenemista. Ryppyvoideinnovaation kehittämisen ensimmäinen sysäys oli solukasvutekijän tutkijoiden saama lääketieteen Nobel-palkinto. Sif Cosmeticsin Björn Örvar kertoo, miten alun perin lääketieteen tarkoituksiin kehitetty kasvutekijä päätyi kuin vahingossa kosmetiikkatuotteisiin, jotka ovat saavuttaneet suosiota ympäri maailmaa.

Hiusnäytökset ja tukkatrendit

Tämän kauden trendit – kiehkurat, leikkaukset ja kampaukset – esitellään upeissa hiusnäytöksissä. Essential Looks by Schwarzkopf Professional marssittaa katsojien silmien eteen ideoita, joita jäljittelemällä pysyy taatusti hiusmuodin kyydissä mukana. Lisäksi Kauneusstudio FAB:in ammattilaiset Hanna Heinonen ja Krista Kallio antavat käytännön pikkuvinkkejä, joilla kauden trendikkäimmät kampaukset syntyvät myös kotona.

5e59f526-7659-4c41-8278-245fb6e37e9f

Syksyn hiustrendit maailmalta esitellään I love me -messuilla. Kuva: Messukeskus

Lontoossa salonkia pitävä Joseph Koniak tuo messuille kansainvälisen tuulahduksen hiusmaailmasta. Koniakin asiakkaina on useita huippumalleja, kuten Kate Moss ja Naomi Campbell ja muotitaloja, kuten Christian Dior, Georgio Armani ja Louis Vuitton. Messuilla Koniak esittelee hiusmallien avulla trendikkäimmät kampaukset suoraan maailman catwalkeilta. Hän myös tekee kampauksia ja antaa samalla vinkkejä sekä nopeiden ja helppojen että vaativampien luomusten tekemiseen.

Tyvikasvun piilottamiseksi esitellään uusi, helppo konsti. Color Wow’n taiteellinen johtaja Kevin Moss Lontoosta taikoo tyvikasvun piiloon minuutissa uudella tyviväripuuterilla.

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Siihen kuuluvat Kauneusmessut, Muotimessut, Terveysmessut, Koru & Kello ja Luonnollisesti-tapahtuma. Messut järjestetään 16.-18.10.2015.

Linkit

Tapahtuman nettisivut

Tapahtuma facebookissa

About

Categories: Tapahtumat