Muoti tuntuu – Gloria Fashion Show juhlii 10. vuottaan catwalkin kuningattarena

9356617e062ee932_800x800ar

Suomen kansainvälisin muotinäytös Gloria Fashion Show juhlii tasavuosia. Jo kymmenen vuoden ajan tuhannet muodinystävät ovat tutustuneet tapahtumassa syksyn ja talven trendeihin. Suvilahden Kattilahallissa 5.9. järjestettävän juhlanäytöksen teema on Muoti tuntuu, ja huippumallien joukossa lavalla loistaa Kirsi Pyrhönen. 

Gloria Fashion Showsta  on muodostunut kymmenessä vuodessa tuhansien muodinystävien odotettu syksyn kohokohta, johon saavutaan tutustumaan tulevan syksyn ja talven muotiin kansainvälisen tason puitteissa. Lavalla loistavat huippumallit Kirsi Pyrhösen johdolla.

Tänä vuonna yleisölle on tarjolla neljä näytöstä lauantaina 5.9. Helsingin Suvilahden Kattilahallissa. Shown legendaarinen kutsuvierasnäytös järjestetään jo edellisenä iltana, jolloin paikalle saapuu suomalaisen pukeutumisen ja kauneuden kerma.

”Gloria Fashion Show on ainoa kuluttajille suunnattu muotitapahtuma, jossa on mahdollisuus yhdessä näytöksessä tutustua laajaan kattaukseen tulevan kauden muotia ja päästä nauttimaan huipputason muotinäytöksestä”, Glorianpäätoimittaja Saila-Mari Kohtala kertoo.

Juhlavuoden kunniaksi Gloria Fashion Shown teema on Muoti tuntuu .

Muotinäytöksen fashion directorina toimii Gloria-lehden arvostettu muotitoimittaja Mia Dillemuth . Näytöksen visualistina ja koordinaattorina säväyttää stylisti Minttu Vesala , ja shown tilasuunnittelusta vastaa muotoilija Lauri Johansson .

”Muoti on paljon enemmän kuin vain nopeasti vaihtuvia trendejä. Muoti todellakin tuntuu: se on kulttuuria, taloutta ja yhteiskuntaa. Arvostamme näytöksessä myös entistäkin enemmän klassisuutta ja laatua”, Mia Dillemuth kertoo.


Gloria Fashion Show 10 vuotta

Lauantaina 5.9. Suvilahden Kattilahallissa, Sörnäisten rantatie 22

Näytökset klo 13, 15, 17 ja 19

Liput ennakkoon Lippupalvelusta 29,50 e, näytöspäivänä ovelta 35 e

About

Categories: Tapahtumat