Kookenkä kutsuu mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden kenkäkauppaa

559090_272285096185964_69903262_n

Suomen suurin kenkäkauppaketju Kookenkä kutsuu kaikki mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden kenkäkauppaa – “jotta kaupassa olisi kiva käydä”. Asiakkaat pääsevät haaveilemaan ja esittämään villeimmätkin ideansa siihen mitä kenkäkauppa voisi tulevaisuudessa olla. Osallistuneiden kesken arvotaan Kookengän lahjakortteja.

Miten digitaalisuutta voisi hyödyntää kenkäkaupassa? Mikä helpottaisi ostopäätöstä verkkokaupassa? Miten asiakaspalvelua voisi kehittää? Esimerkiksi näihin kysymyksiin voi käydä antamassa oman näkemyksensä Kookengän Tulevaisuuden kenkäkauppa -ideatehtaassa, joka toimii netissä elokuun ajan.

Ideatehtaaseen kannattaa osallistua – mielipiteelläsi on oikeasti vaikutusta. Kyselyn pohjalta pystymme kehittämään Kookenkää myymälää ja verkkokauppaa sellaisiksi, että niissä on kiva käydä. Heitä meille villeimmätkin ideasi, Kookengän ketjujohtaja Kati Juntunen kannustaa.

Omat ideat ja näkemykset voi käydä antamassa elokuun aikana omalla nimellä tai nimettömänä sähköisen kyselyn kautta osoitteessa www.ideatehdas.fi/kookenka. Kyselyn tulokset tulevat kaikkien nähtäville 1.-13.9.2015.

Kookenkä – www.kookenka.fi

Kookenkä on Suomen suurin kenkäkauppaketju ja palvelee asiakkaitaan 27 paikkakunnalla yhteensä 37 myymälässä. Se tarjoaa alan arvostetuimmat kenkämerkit asiakkaille, jotka arvostavat laatua ja muodikkuutta. Ammattitaitoiset kauppiaat ja henkilökunta auttavat jokaista löytämään oikeat kengät kaikkiin elämän tilanteisiin. Lisäksi Kookengän verkkokauppa palvelee asiakkaita nopeasti ja turvallisesti kaikkialla Suomessa 24/7. K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

 

About

Categories: Jalkineet, Kookenkä