L’Oréal Professionnel IT LOOKS – Syksyn trendit maailman suosituimmalta hiusbrändiltä.

hikg49ecayfok29r5qbo

Kampaamoissa
10.9.2014 alkaen

Kauden Syksy/Talvi 2014 muodissa nähdään paljon raikkaampaa värimaailmaa kuin yleensä vuoden vaihteessa. Luumut ja burgundit voi nyt vaihtaa hempeisiin pastelleihin edellyttäen, että kangasvalinnassa näkyy niiden muhkeus ja lämpö. Vaatteissa suurimmat linjaukset ovat ehdottomasti ”color blocking”, musta ja maalaukselliset kuosit.

Hiusmuodissa on vahvasti näkyvissä edelleen laineet, pixie ja uusi nousija LOB eli long bob eli pitkä polkka. Hiusvärienä nähdään viileiden ruskeiden vivahteita, edelleen myös vaaleita latvoja, mutta pehmeämpänä kuin ennen. Lämpimät punertavat ja kupariset sävyt ovat myös todella kovassa nosteessa.

Laineet ovat saaneet hiukan rennomman ja loivemman ilmeen. Laine keskittyy enemmän latvaan ja on kuitenkin kiiltävä, vaikka ei niin symmetrinen tai romanttinen. Laineet koristavat pitkiä ja puolipitkiä hiuksia loistavasti. Laineiden pariksi L’Óréal Professionnel valitsi vahvan, rohkean otsatukan, joka erottuu edukseen massasta. Väri laineilla on viileän ruskea vaalennetuilla latvoilla.

Pixie leikkaus saa nimesnsä keijukaisesta, ehkäpä sen vuoksi että korvat tulevat esiin, mutta pääliosassa oleva pituus tuo leikkaukselle leikkimielisyyttä. Pääliosan vuoksi lyhyt lookki on helposti muunneltava naisellisesta kiharasta vaikka suoraan ja androgyyniin. L’Oréal Professionnel valitsi kuparin sävyn yhdistettynä Pixie leikkaukseen, jossa kahden kuparin tummuusasteet on helppoyhdistää niin että alaosa ja tyvi ovat tummemmat kuin pääliosan latva.

Pitkä polkka eli LOB ei ole vain suora leikkaus. Se on leikattu aavistuksen eteenpäin pitenevästi ti kevennetty latvoista niin, ettei latvoista muodostu kulmikasta palkkia. Se voi olla mitä tahansa pituutta olkapäiden ja kainaloiden välillä. Pitkän polkan etu on sen monipuolisuus. Se näyttää edestä pitkältä, on helpompi laittaa kuin pitkä ja saa kiinni näppärämmin. ”Sombré”:na. Sombre on, jo vakiintuneesta Ombré:sta, pehmeämpi, värjätty liukuvärjäys. Siinä missä Ombré tehtiin omiin hiuksiin vain vaalennusainetta käyttämällä, yhdistyy Sombréssa tyven ja latvojen värjäys ja niiden sävyjen yhteensovittaminen.

About