Synsam kasvaa yrityskaupan myötä Helsingissä – Optilookin Itiksen ja keskustan liikkeet siirtyvät Synsamin omistukseen

print_X5OemfXheC

Synsam Finland vahvistaa asemiaan optikkoliikeketjuna, kun yksityisen Optilookin liikkeet kauppakeskus Itiksessä ja keskustan Lapinlahdenkadulla siirtyvät yrityskaupan myötä osaksi Synsamia.

Synsam Finlandin toimitusjohtaja Vesa Mars kertoo Optilookin yrityskaupan olevan tärkeä osa Synsamin kasvustrategiaa, jonka puitteissa pohjoismaisesta optikkoliikeketjusta rakennetaan seuraavien vuosien aikana näönhuollon ja kehysmuodin edelläkävijä myös Suomessa. Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa Synsam-ketjulla on markkinajohtajan asema lähes 25 prosentin markkinaosuudella. Suomessa tavoitteena on kasvaa seuraavien vuosien aikana merkittävästi ja samalla lisätä optikkoliikkeiden määrää.

– Optilook oli meille täydellinen ostokohde. Liikkeen ammattitaitoinen henkilöstö sekä laadukas ja trendikäs valikoima istuvat täydellisesti konseptiimme. Synsam puolestaan tuo liikkeille lisää kilpailukykyä mittakaavaetujen ja parempien ostosopimustensa avulla, Vesa Mars toteaa.

Vuodesta 1992 toiminut Optilook on laatustrategiansa ansiosta onnistunut rakentamaan vakiintuneen asiakaskannan ja vahvan aseman pääkaupunkiseudulla. Sen liikkeet palvelevat Helsingissä kauppakeskus Itiksessä ja keskustassa Lapinlahdenkadulla.

Optilookissa yrittäjänä toimiva Kirsi Inkinen on myös tyytyväinen ennen vuoden vaihdetta sovittuun yrityskauppaan.

– Synsam edustaa samoja palveluun ja toimintatapoihin liittyviä arvoja kuin mitä me Optilookissa olemme aina vaalineet. Siksi yrityksen myynti juuri Synsamille oli mieluisa vaihtoehto, Inkinen kertoo.

About